Log in

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Projectes de formacióProjectes de formació

La formació i sobretot l’experiència que ens ha donat estar tants anys en el món de les instal·lacions, fa que les col·laboracions en projectes formatius no hagin estat tant orientats des del punt de vista teòric, que també, sinó del punt de vista més pràctic.

Estar format des d’un punt de vista més pràctic garanteix els resultats de les persones formades.

mantenimentManteniment

Qui millor que qui ha fet la instal·lació per fer el manteniment d’una instal·lació? Això és el que pensen els nostres clients que satisfets de la nostra feina confien que també els hi sabrem mantenir funcionant en les millors condicions.

També fem el manteniment d’instal·lacions executades per altres intentant que igualment funcionin com el primer dia.

 

 

Fem el manteniment tant de petites instal·lacions domèstiques com el manteniment de grans instal·lacions (edificis públics, centres esportius, hotels, ..)

Mantenim tot tipus d’instal·lacions.

Assessorament en estalvi i eficiència energèticaAssessorament en estalvi i eficiència energètica

L’estalvi i l’eficiència energètica en instal·lacions te dues conseqüències immediates. D’una banda gastem menys diners per produir l’energia que necessitem per un determinat confort i per un altra banda reduïm l’emissió de CO2 contribuint així a conservar millor el nostre planeta.

Fem estudis acurats i reals d’estalvi energètic en instal·lacions que ja estan funcionant i dissenyem instal·lacions noves amb criteris d’eficiència energètica.

 

Qualsevol de les instal·lacions o aparells que ens envolten poden ser susceptibles de millora energètica. El tipus de caldera, el combustible, el llum triat per il·luminar, l’emissor, l’aparell de climatització, el motor, el reg, ....

Enertecnic procura conèixer tots els productes del mercat per donar la millor solució a cada cas.

 

Intal·lacióInstal·lació

L’equip d’Enertecnic es va especialitzar l’any 2005 en instal·lacions d’energies renovables.

L’energia solar tèrmica, l’energia solar fotovoltaica, l’aprofitament de la biomassa per a usos tèrmics, la petita eòlica, l’energia geotèrmica i la mini hidràulica són les especialitats d’Enertecnic. Tant el nombre com la qualitat de les instal·lacions realitzades fan que Enertecnic segueixi creixent any rere any.

La mida no és important. Fem petites instal·lacions per a usos particulars a l’hora que també fem grans instal·lacions.

Tot i que la nostra especialitat són les instal·lacions, si cal, aprofitem les sinergies adquirides al llarg del temps amb empreses del sector per poder donar solucions “claus en ma” a qualsevol projecte.

També les instal·lacions convencionals d’aigua, llum i gas convencionals formen part del volum total de la nostra empresa.

Enertecnic · C/ Jacint Verdaguer, 99 · 08750 Molins de Rei (Barcelona) · Tel. 93.668.68.69
Disseny de dösdisseny | www.dosdisseny.com